Dina rättigheter enligt California Consumer Privacy Act

California Consumer Privacy Act (CCPA) ger dig rättigheter angående hur din data eller personlig information behandlas. Enligt lagstiftningen kan invånare i Kalifornien välja att välja bort "försäljning" av sin personliga information till tredje part. Baserat på CCPA-definitionen avser "försäljning" datainsamling i syfte att skapa reklam och annan kommunikation. Läs mer om CCPA och dina integritetsrättigheter .

Hur man väljer bort

Genom att klicka på länken nedan kommer vi inte längre att samla in eller sälja din personliga information. Detta gäller både för tredje part och den data vi samlar in för att hjälpa dig att personifiera din upplevelse på vår webbplats eller genom annan kommunikation. För mer information, se vår integritetspolicy.

Find den perfekte pude med vores interaktive hovedpude test

Velkommen til vores hovedpude test! Vi forstår, at det kan være en udfordring at finde den perfekte pude, men vi er her for at hjælpe dig med at gøre det nemt. Vores interaktive hovedpude test er designet til at guide dig i at finde den ideelle pude baseret på dine individuelle behov og præferencer.

Vi vil stille dig nogle få simple spørgsmål om din soveposition og lignende. Baseret på dine svar vil vores algoritme anbefale de bedste pudemuligheder fra vores omfattende samling, så du er sikker på at få den perfekte pude til en god nats søvn.

Vores pudesamling inkluderer et udvalg af højkvalitets muligheder, herunder memory foam puder, tilgængelige i forskellige størrelser og fastheder, for at imødekomme dine specifikke behov. Vi tilbyder også forskellige kvalitets pudebetræk, der yderligere kan hjælpe dig med din søvn.

Sig farvel til urolige nætter og goddag til en fredelig, fornyende søvn med hjælp fra vores hovedpude test. Tag testen i dag og find den pude, der vil give dig den perfekte kombination af komfort og støtte.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om? Så er det bare med at hive fat i vores kundeservice. Vi gør alt hvad vi kan for at give vores besøgende så god en oplevelse som muligt, så vi vil med glæde tage en snak med dig. 

Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os via telefon på +45 50 10 40 06 eller via mail på info@sleepandpillows.com. Vi ser frem til at høre fra dig!